0

 

Ligging en omgeving

Sassicaie ligt midden in de Italiaanse regio Toscane, waar een adembenemende natuur en de rijke cultuur van wereldberoemde steden de ideale ingrediƫnten vormen voor een onvergetelijke vakantie

  0

Voor diegenen die houden van absolute rust temidden van een overweldigende natuur, zowel overdag als 's nachts, is Sassicaie ideaal.

Daarnaast vindt U in de nabije omgeving ook alles, wat Toscane verder nog zo bekend maakt, van middeleeuwse dorpjes op heuveltoppen tot de grote, mooie cultuursteden. Zo kunt U gemakkelijk eens een dag naar Siena (70km), Florence (120km) of Pisa (100km), maar ook kleinere steden, als Volterra (35km) en San Gimignano (45km) zijn niet minder de moeite waard. Strandliefhebbers vinden een mooi zandstrand na een fantastische tocht van 45km langs schilderachtige dorpjes.

Het dichtstbijzijnde plaatsje is Montecerboli op 5 km afstand. Er zijn hier een postkantoor, geldautomaat en een aantal kleine winkeltjes. Veel meer mogelijkheden zijn er in Pomarance op 12 km. Hier is er ook wekelijks markt.

Ook voor wandelaars is Sassicaie een eldorado. Het huis ligt midden in het glooiende landschap met bossen en velden, kleine riviertjes en fantastische vergezichten. Bent U een echte wandelaar klikt U dan op wandelen.

Fietsen op mountain bikes en paardrijden behoren ook tot de mogelijkheden. .0